حشره ای که تخم طلا می گذارد!!!!!!!!!!!


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید لطفا از مطالب دیدن فرمایید . اگر در وب من عضو بشید گاهی ایمیل های با حالی دریافت می کنید. همچنین شما دوستان عزیزمی تونید عکس هایی که دوست دارید یا عکس های دیگه رو در قسمت نظرات خصوصی بزارید تا من براتو توی وبلاگم بزارم یادتون نره

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان چی به چیه و آدرس chibechie.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 357
:: کل نظرات : 53

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 14

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 102
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 131
:: بازدید ماه : 1358
:: بازدید سال : 4626
:: بازدید کلی : 50697

RSS

Powered By
loxblog.Com

سرگرمی

حشره ای که تخم طلا می گذارد!!!!!!!!!!!
چهار شنبه 18 بهمن 1391 ساعت 16:8 | بازدید : 242 | نوشته ‌شده به دست M.A.M | ( نظرات )

به نقل از مهر، علت وجود باکتری گرم منفی Delftia acidovorans روی سطح تکه های طلا همواره شیمیدانها را متعحب کرده بود، اما وجود آن عاملی شد تا دانشمندان درباره تولید ذرات طلای حل شده در آب به بررسی بپردازند.
اما معمای اصلی این است که چگونه Delftia acidovorans این ترفند را انجام می دهد، چراکه طلای حل شده در آب سمی است.

محققان کانادایی اظهار داشتند که پاسخ به این سوال در مولکولی وجود دارد که این باکتری آن را دفع می کند. این مولکول هم از ارگانیسم زنده درمقابل سم حفاظت کرده و هم یونهای سمی را به ذرات تبدیل می کند.

حشره‌‌ای

در مقاله ای که توسط این محققان در مجله زیست شناسی شیمی منتشر شده آمده است که این اولین بار است که مشخص شده یک متابولیک پنهان می تواند در مقابل طلای سمی خود را حفظ کرده و می تواند به زیست کانی سازی (فرآیندی که اورگانیسمهای زنده از طریق آن مواد کانی تولید می کنند) طلا منتهی شود.

این ملکول می تواند در شرایط pH خنثی و در دمای اتاق چنین کار برجسته ای انجام دهند و طلای محلول در آب را به تکه های جامد تبدیل کند.

ناتان مکاروی از دانشگاه مک مستر اونتاریو به عنوان یکی از نویسندگان این تحقیق اظهار داشت که این تحقیق با هدف تولید طلا از آب در آزمایشگاه انجام نشده است اما به نظر می رسد که این فرآیند میسر باشد.

تحقیقات پیشین نیز نشان داده بود که یک باکتری دیگر با عنوان Ischiadicus metalliduran با سمی بودن طلا به واسطه ذخیر کردن یونهای آن داخل سلولهای خود مقابله می کند. این باکتری برای رشد به برخی از فلزات چون آهن نیاز دارد و سایر فلزات چون نقره آنها را از بین می برد.

طلال محلول در آب به طول نامرئی در اقیانوسها، آبهای زیرزمینی و سایر منابع آبی طبیعی وجود دارد. طلای جامد عمدتا در فرآیندهای زمین شناختی تشکیل می شود.

 




|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: